Våra tjänster

Låt oss bli din hjälpande hand!
bygg askersund
Bygg- Byggreparationer

Låt oss hjälpa dig med reparationer, montering, installation och renovation. Vi gör det mesta inom bygg och inget är för stort eller för litet. Vi sätter alltid dig i fokus!  

Försäljning/Montering ERA Ytterdörrar
bygg askersund

Gemensamt med alla dörrar är att de alltid levereras komplett med karm och låskista ASSA 2002. Kompletta handtagspaket finns som tillval. För att uppfylla marknadens säkerhetskrav har vi en extra kraftig ramkonstruktion i våra Premiumdörrar, dubbla aluminiumplåtar samt rörelseupptagande skivor och 45 mm isolering. Vi använder även isolerglas i våra glaskassetter med 4 mm glas tjocklek, vilket försäkringsbolag betecknar som svårforcerat.

För dig som har ännu högre säkerhetskrav kan vi mot tillägg erbjuda fabriksmonterat tillhållarlås Fas 90001. Vi kan även leverera med de flesta förekommande lås på marknaden som t ex 3-punktslås, lås med microbrytare, motorlås, elslutbleck, dold magnetkontakt, dolda gångjärn, karmöverföring med mera.

Köksplanering/
Försäljning/Montering NOBLESSA
bygg askersund

Noblessa har ett eget recept för att skapa kundanpassade kök som innehåller det lilla extra: tysk ingenjörs­kunskap mixad med innovativ internationell design. I över 70 år har de har utvecklat och förfinat varje detalj och lyft kvalitetskraven till nya höjder. Noblessa ritar och tillverkar unika kök för alla smaker, livsstilar och utrymmen. Med form, funktion och pris i bästa tänkbara harmoni.

bygg askersund
Kamininstallation
Försäljning/Montering ERA fönster
bygg askersund

ERA ART har en helt ny design och konstruktion. Genom en vinklad profil blir fönstrets båge smalare vilket leder till en rad nya fördelar: den glasade ytan ökar, den diskreta bågen smälter väl in i moderna fasader, ger ett renare intryck och inte minst släpper den igenom mer ljus än ett konventionellt fönster med samma karmmått. ERA ART öppnar även för möjligheten att bygga vägg över fönsterkarm om man söker efter ett ännu mer diskret uttryck.

ERA ART levererar energibesparande U-värden – välj mellan U-värde 0,8 eller 1,2. ERA ART har alltid aluminiumbeklädnad för ett långt och i det närmaste underhållsfritt liv.

Att elda i en braskamin är mysigt, enkelt, miljövänligt och modernt. Våra NSPs kaminer är effektiva, snygga att se på och täcker de flesta behov som finns. Många familjer har en braskamin högt upp på önskelistan – vi finns till för att hjälpa dig förverkliga drömmen om en braskamin som samlingsplats i hemmet.

Badrumsrenovering i Askersund